Pagini

duminică

CUM SĂ DEVII DEPENDENT FINANCIAR

Ca să devii dependent financiar, va trebui să ţii seama de multe lucruri, iar cel mai important este să munceşti, pentru că după cum ai mai văzut şi pe alte site-uri, fără muncă nu câştigi nimic, ca şi în viaţa de zi cu zi, numai că pe internet este cu totul altfel.
Ca să devii dependent financiar va trebui să ai ceva cunoştinţe în lumea internetului.
Că începător îţi va fi greu să faci bani chiar dacă cumperi cărţi sau informaţii despre cum să faci bani pe net.
Multă lume vrea să facă bani pe net dar nu ştie ce înseamnă Adsense sau afilieri, cum te plăteşte, şi ce ar trebui să facă ei pentru a face bani.
Multă lume nici nu a auzit de Adsense care este cel mai simplu mod de a face bani.

Păi cum să faci bani omule dragă dacă tu nu citeşti mai întâi, dacă nu cercetezi ceea ce trebuie să ştii, cunoştinţele nu cad din cer dintr-o dată, ele se învaţă în timp, ele trebuiesc căutate şi slava domnului că pe net găseşti destule, cauta, citeşte informaţiile dorite, nu odată sau de două ori ci de fiecare dată când deschizi calculatorul.
A face bani pe internet nu înseamnă să dai o sumă de bani cuiva şi să primeşti înapoi de două sau de trei ori mai mult, în genul acesta de Caritas nu există câştig pe internet, aşa că va trebui să eviţi site-urile sau blogurile de acest gen.
Tinerii sunt cei mai dornici şi nerăbdători în a face bani pe net, din păcate întrebările şi răspunsurile lor sunt de genul: m-am săturat să tot citesc cum să fac bani pe net, de ce nu ne daţi răspunsurile în totalitate?
Prin astfel de întrebări se vede că de fapt nu a învăţat nimic, iar în general tinerii citesc tot mai puţin, răbdarea nu mai este o virtute pentru cei mai mulţi tineri, le place să treacă direct la acţiune fără să persevereze în domeniul dorit.
Genul acesta de a merge direct în acţiune se numeşte Risc, puţini sunt cei care învaţă să treacă peste riscuri şi să meargă mai departe, însă cei mai mulţi dau înapoi.
Un om care ştie de unde să înceapă şi unde să se oprească, merge la sigur faţă de cel care merge la risc, şi ce este mai avantajos?
- Să mergi la sigur sau la risc?
Mulţi spun că dacă nu rişti, nu câştigi , într-un fel aşa este , dar zicala asta nu se aplică în tot ceea ce vrei să faci în viaţa , poate la jocurile de noroc.
Căutând răspunsuri la întrebările tale practic le găseşti oriunde , unele cu bani iar altele gratis din păcate cei mai mulţi care pornesc pe un drum , nu ajung nici la jumătatea lui şi renunţă fără să înţeleagă că prin astfel de fapte repetate nu va găsi numic nicăieri , şi nici răspunsuri nu va afla.
Un început este greu în totdeauna, iar răbdarea şi perseverenţa îşi are avantajele ei, fără aceste două calităţi nu ajungi prea departe.
Ca să devii dependent financiar nu este greu dar va trebui să ştii ce înseamnă să ai un blog sau site adevărat, va trebui să ştii dinainte ce să pui pe blogul sau site-ul tău, ce articole să scrii că să atragi vizitatori, situaţia nu mai este aceasi ca pe blogurile gratuite.
Când vei deveni proprietar pe blogul tău, cu domeniul tău aşezat la casa lui, adică pe hosting plătit, n-o să-ţi mai convină să pui pe blog tot felul de fleacuri de pe Yutube, pentru ca spaţiu închiriat costa bani.
La începutul blogului va trebui să ai câteva articole interesante cel puţin 10 la număr, apoi să cauţi afiliaţi care se găsesc destul de greu la început.
Pentru afiliaţi vechimea blogului este foarte importantă, şi dacă nu reuşeşti să-i găseşti în primele două sau trei luni de zile nu te descuraja, poţi să bagi Adsense care e mai uşor, dar va trebui să ai cel puţin 200 sau 300 de vizitatori pe zi.
Nu vei putea face bani în primele două trei luni, dar încet încet cu răbdare şi perseverenţa vei intra pe o linie acceptabilă şi de ce nu chiar mulţumitoare din punct de vedere financiar.
Ca să devii dependent financiar pe internet va trebui să fii optimist şi încrezător în acţiunile care vrei să le întreprinzi, să nu-ţi fie teamă de eventualele eşecuri care sar putea ivi pe parcursul timpului, eşecul trebuie privit ca pe o învăţătură de minte nu ca pe un sfârşit de drum, mulţi oameni au învăţat din eşecuri,au investit bani în propria lor înţelepciune cumpărând cărţi şi informaţii pentru a deveni dependenţi financiari.
A învesti în propria înţelepciune este un miracol , iar din miracole se nasc idei , edei care odată puse în practica ,te duce cu siguranţă pe drumul succesului.
În spatele fiecărui succes se ascunde un sacrificiu , un sacrificiu pe care dacă nu-l străbaţi prin munca,răbdare şi perseverenţa ,nu vei cunoaşte succesul , şi nu te vei bucura din plin de plăcerile vieţii care te aşteaptă la fiecare pas.
Aşadar învaţa dragă prietene,cercetează şi investeşte în propria -ţi înţelepciune  nu te zgârci la bani acolo unde este nevoie pentru ca zgârcenia nu-l scoate pe om din sărăcie,ci din potrivă îl afundă mai adânc în întuneric , tu nu eşti menit să cunoşti sărăcia , tu eşti menit să te bucuri de viaţa alături de cei dragi ai tăi.