Pagini

duminică

Cum sa faci sa ai mai multe comentarii

Oricine doreşte ca atunci când îşi face un blog sau site , şi începe să scrie diferite articole , vor cu certitudine sau aşteaptă cu nerăbdare să primescă nişte comentarii cu privire la articolul scris.
În primul rând articolul scris trebuie să fie cât mai interesant să-l capteze pe vizitator , şi să citească cu interes.

Nu trebuie să scrii neapărat despre tine sau ce pasiuni ai tu ,  pentru că nu-i interesează pa nimeni, trebuie să scrii despre ceea ce-i interesează pe oameni în general şi nu despre ceea ce-ţi place ţie.

Dacă vrei poţi să scrii anumite pasiuni ale tale dar rândurile trebuie să fie cât mai scurte şi la obiect , nu să le lungeşti pe o pagină întreagă pentru că vizitatorii se vor plictisi repede şi va pleca de pe acea pagină fără să-ţi lase un comentariu.

Am văzut foarte multe site-uri în care nu poţi să le laşi un comentariu decât în cazul în care devii mebru al acelui site , unde va trebui să-i laşi adresa de ymail cât şi parola ,  mare greşeală ,
nu cred că cineva este atât de prost încât să-şi dezvăluie parola .

Oameni buni  , dacă aveţi un blog sau site , şi vreţi cât mai mulţi vizitatori dar şi comentarii mai multe , setaţi-vă rubrica de comentariu cât mai simplu .

 Vizitatorilor nu le place ca atunci când vor să vă lase un comentariu , să fie direcţionaţi către altă pagină { reţineţi asta }  nimănui nu-i place să dea mai multe clicuri pentru un simplu comentariu , se simt alungaţi , iar unii chiar se şi enervează , şi îi veţi pierde.

Daţi-le ocazia să-şi exprime punctul lor de vedere şi ceea ce cred ei despre articolul vostru , pentru că de multe ori aveţi şi voi posibilitatea să învăţaţi ceva din comentariile lor.

Nu uitaţi ca la fiecare articol pe care îl scrieţi pe blog sau site , să se termine cu semnul întrebării , este foartea important şi asta , îi obligaţi oarecum moral pe vizitatori să vă lase un comentariu.
Iar dacă vreţi vă dau chiar şi un exemplu la întrebarea de mai jos :

     Voi ce credeti despre acest articol ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut sau nu acest articol
lasa totusi un comentariu.
Parerea ta conteaza.